پروژه درسی: بررسی چالشهای مکانیزاسیون وخودکفایی گیاه برنج دراستان گیلان

پروژه درسی: بررسی چالشهای مکانیزاسیون وخودکفایی گیاه برنج دراستان گیلان

برنج یکی ازمهمترین غلاتی است که غذای دوسوم جمعیت جهان راتشکیل می دهد.برنج غذای اصلی بیش از سه میلیارد نفر در جهان است که حدود نیمی ازجمعیت کنونی دنیا را تشکیل می دهد بیش از 50 درصد از 840 میلیون نفر جمعیت در معرفی گرسنگی مزمن دنیا در مناطقی زندگی می کنند که کشت برنج در آنجا رواج دارد.که به دلایل مختلف میزان برداشت محصول درواحدسطح بسیارناچیزمی باشد.  

(فایل ورد  17 صفحه ای + پاورپوینت 38 اسلایدی)


دریافت فایل


پروژه درسی: بررسی چالشهای مکانیزاسیون وخودکفایی گیاه برنج دراستان گیلان

مکانیزاسیون , برنج , گیلان

برنامه نویسی ، سورس ، پروژه

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید