تحقیق در مورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي 12 ص

تحقیق در مورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي 12 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 12 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي

با محاسبه کارايي فتوسنتز ممکن است تا بيشينه محصول گياهان غله اي را بصورت تئوري تخمين بزنيم. آنگاه اينها با محصولات واقعي بدست آمده در مطلوب ترين شرايط ثبت شده در کشورهاي مختلف مقايسه شود. هچنين امکان دارد واکنش محصول ميانگين به کودهاي نيتروژني را تخمين بزنيم و از آنجا کارايي آن را بدست آوريم با توجه به شرايط محيطي. محصولات غله اي مشابه بقيه از طريق فتوسنتز تشکيل مي شوند اساسا تشکيل کربوهيدرات از آب و کربن دي اکسيد جوي بوسيله انرژي خورشيدي واکنش اصلي فتوسنتز به اين صورت نمايش داده مي شود

انرژي نور

کارايي نظري (تئو.ريک) اين واکنش به صورت زير محاسبه مي شود. تشکيل يک مستلزم شکافته شدن دو مولکول و يک مولکول مي باشد. براي شکافتن دو مولکول چهار کوانتا از طول موج و براي شکافتن يک مولکول چهار کوانتا از طول موج مورد نياز است.[1] بنابراين انرژي مورد نياز براي تشکيل يک مي باشد. که ثابت

پلانک

Cسرعت نور جرم يک

بدين ترتيب انرژي نوري مورد نياز براي تشکيل 1 کيلوگرم گلوکزJ/kg107* 623/4 مي باشد. گرماي سوختن گلوکز برابرcal/g 3720 معادلJ/kg 107* 10226 مي باشد.

بدين ترتيب کارايي تبديل انرژي نوري (خورشيدي) به انرژي شيميايي 337/0 مي باشد. اين کارايي تنها وقتي کاربرد دارد که منبع نور تعداد کواتاي برابر رد طول موج مشخص تابش کند. باند موج تابش خورشيدي بصورت فتوسنتزيnm700- 400 مي باشد ، انرژي ساطع شده بر طبق نورتک رنگ از طول موجnm 575 [2]

کارايي تبديل اشعه فعال فتوسنتزي (PAR) به گلوکز مي باشد.

طيف انرژي خورشيدي در سطح زمين هم بالاتر ازnm 700 و هم پايين تر از 400nm گسترش مي يابد.

PAR ميانگين براي 45 درصد از اشعه لازمه کل را توجيه مي کند. (TAR) اين درصد با عرض جغرافيايي تغيير مي کند ، در عرض جغرافيايي بالاتر نور از ميان لايه اوزون عبور مي کند و تعداد (بخش) بيشتري از اشعه ماوراء بنفش جذب مي شود . کارايي تبديل TIR با انرژي گلوکز 126/0 مي باشد.

محدوديت نظري (ظاهري ) براي محصول غله اي محدوديت نظري براي محصول غله اي نامشخص است همانند اندازه هاي بازدارنده ضايعات فيزيولوژيکي گياهي در طول دوره جوانه زدن که بطور دقيق شناخته شده نيستند . اين ضايعات که شامل انعکاس ، تنفس، (بازگشت CO2 به اتمسفر) اشباع نور در برگ هاي بالاتر ، جذب توسط بافت هاي غير فعال و تبديل گلوکز به کبوهيدرات هاي پيچيده تر مانند پروتئين هاي و اسيدهاي چرب کارايي را به پايين تر از 6/12 درصد فتوسنتز کاهش مي دهد.

از اطلاعات داده شده توسط L.T. EVANS اين طور نتيجه گيري مي شود که بيشينه کارايي در گياهان غله اي C4 (ذرت، ذرت خوشه اي ، ارزن) دقيقا 5/4 درصد است. و در گياهان C3 (گندم ، برنج ، جو ، چاودار) 3 درصد است. [3] مورتا و ماتسوشيما بيشينه کارايي براي برنج را در مناطق معتدل 4 درصد محاسبه مي کنند در حالي که رقم 3 درصد براي مناطق معتدل و فصل مرطوب استوايي و 5/2 درصد براي فصل خشک استوايي(حاره اي) محاسبه مي کنند. دوره جوانه زدن در مناطق استوايي (گرمسير) در حدود 30 روز و در مناطق معتدل در حدود 40 روز است.

TIR در طول دوره جوانه زدن ازcal/cm2/day 300 در فصل حاره اي مرطوب تاcal/cm2/day 550 در فصل خشک تفاوت مي کند[5] ميزان محتواي انرژي ماده خشک گياهان غله اي حدودا 8900 است. همانطور که بعد از خشک شدن دانه غله اي داراي ميان رطوبت در حدود 15 درصد مي باشد و ميزان انرژي غله مي تواندcal/g 3300 گرفته شود.

از اطلاعات ذکر شده در بالا برآوردهايي براي بيشينه محصولات برنج ، گندم، و ذرت مي توان بدست آورد. هملنطور که در جدول شماره يک نشان داده شده است. در عمل ، اين ظرفيت ذخيره انواع غلات است که عامل بازدارنده است. اگر چه ، تفاوت عمده نيست ، بيشترين ميزان محصول اندازه گيري


دریافت فایل


تحقیق در مورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي 12 ص

تحقیق در مورد محصولات غله ای از نظر توری و عملی 12 ص ,محصولات غله ای از نظر توری و عملی 12 ص,دانلود تحقیق در مورد محصولات غله ای از نظر توری و عمل

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید