تحقیق در مورد مدار سري موازي اسيلوسكوپ

تحقیق در مورد مدار سري موازي اسيلوسكوپ

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 16صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

‏1

‏ عنوان ازمايش : مقاومت

‏هدف ازمايش : تعيين ميزان مقاومت بوسيله نوار رنگي ومولتي متر

‏وسايل : مولتي متر ، مقاومت رنگي

‏تئوري آزمايش:

‏مقاومتهاي الكتريكي كه از آنها در مدارهاي استفاده مي شود به اشكال گوناگون ساخته مي شوند . يكي از انواع مقاومت ها از جنس سراميك يا چيني است كه روي آن را با قشري از زغال پوشانده اند . اندازه چنين مقاومتي بستگي به ضخامت قشر زغال دارد كه در حدود 001/. تا 10 ميكرون است . دو طرف اين مقاومت به سيم هاي قلع اندود مربوط شده لايه اي از لاك روي مقاومت را پوشانده است .

‏معمولا" مقدار مقاومت و حداكثر خطاي ممكن ((تلرانس ))آن را به وسيله نوارهاي رنگي نشان مي دهند . اندازه مقاومت بر حسب اهم بوده به وسيله 4 عدد نوار مشخص مي گردد كه به صورت يك عدد دو رقمي و تعدادي صفر كه در سمت راست قرار مي گيرند و همين طور ميزان خطاي مربوط تعي‏ين‏ مي شود.

‏در مقاومت هايي كه با نوارهاي رنگي مشخص مي شوند ، مجموعه علائم داراي فاصله هاي مساوي از دو سر مقاومت نيستند و به طور وضوح به يك سر آن نزديكترند . به منظور تعين مقدار مقاومت بايد آن طوري در مقابل خود بگيريم كه مجموعه نوارهاي رنگي در طرف چپ قرار بگيرند .

‏با استفاده از جدول زير رابطه رنگ و ميزان مقاومت بدست ميايد:‏

‏2

‏عدد‏ رنگ

‏رنگ نوار

‏عدد‏ رنگ

‏رنگ نوار

‏5

‏سبز

‏0

‏سياه

‏6

‏آبي

‏1

‏قهوه اي

‏7

‏بنفش

‏2

‏قرمز

‏8

‏خاكستري

‏3

‏نارنجي

‏9

‏سفيد

‏4

‏زرد

‏ رنگ

‏ درصد خطا

‏ طلايي

‏ 5

‏ نقره اي

‏ 10

‏ اولين نوار رنگي از سمت چپ رقم اول و دومين نوار رقم دوم و سومين نوار تعداد صفرهاي سمت راست اين دو رقم را نشان ميدهد . نوار چهارم نشان دهنده ميزان خطا است كه به صورت درصد‏ ‏نوشته مي شود .

‏شرح ازمايش:‏

‏به عنوان مثال شكل‏ زير ‏مقاومتي را نشان مي دهد كه رنگ هاي نوارهاي آن از طرف چپ به ترتي‏ب سبز،آبي،نارنجي‏ ‏ ‏هستند . اندازه مقاومت برابر است با

R=56*10^3 +& - 0.05*( 56000)

53800 < R< 58800

‏4

‏ سبز‏

‏ طلايي آبي

‏ نارنجي

‏ ‏يع‏ني اين مقاومت حداقل ‏53800‏ و حداكثر‏588‏00‏ اهم است . زيرا از سمت چپ اولين نوار كه‏ سبز‏ است نماينده ‏5 ودوم‏ين نوار كه‏ ابي ‏ است نماينده ‏ 6 ‏مي باشد كه مجموعا" عدد ‏56‏ را به وجود مي آورند . سومين نوار كه‏ نارنجي ‏رنگ است نماينده ( ‏سه‏ صفر) در طرف راست ‏56‏ است درنتيجه مقدار‏ تلورانس ‏ در حدود ‏2800‏ مي باشد . ‏ادر خوادن نكاتزير مورد توجه است:‏:

‏1- مقاومت را بايد طوري مقابل خود بگيريم كه نوار طلايي يا نقره اي در طرف دست راست ما باشد .

‏2- در طريقه ديگر براي تعيين اندازه مقاومت با توجه به جد‏ا‏ول ، پس از نوشتن دو رقم سمت چپ از روي نوارهاي اول و دوم از طرف چپ عدد حاصل را در n‏10 ضري مي نماييم . ( n‏ عدد ما بازاء سومين نوار رنگي از سمت چپ مي باشد )

‏تذكر :‏ اگر نوار سوم سياه باشد اندازه مقاومت برحسب اهم عددي دو دقمي است و نوار سياه به آن معني است كه صفر جلوي عدد دو رقمي گذاشته نمي شود مقاومت هاي كمتر از 10 اهم با سه نوار مشخص مي شوند كه نوار سوم آنها به رنگ طلايي است . به كمك دو نوار ديگر ارقام اول و دوم را تعيين نموده به سبب وجود نوار طلايي در رديف سوم از سمت چپ عدد دو رقمي حاصل را در 1/. ضرب مي نماييم تا اندازه مقاومت معلوم شود .


دریافت فایل


تحقیق در مورد مدار سري موازي اسيلوسكوپ

تحقیق در مورد مدار سري موازي اسيلوسكوپ ,مدار سري موازي اسيلوسكوپ,دانلود تحقیق در مورد مدار سري موازي اسيلوسكوپ ,مدار,سري,موازي,اسيلوسكوپ

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید