تحقیق در مورد مديريت زنجيره تامين 93ص

تحقیق در مورد مديريت زنجيره تامين 93ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .Doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 93صفحه


 قسمتی از متن .Doc : 

 

1

‏ مقدمه

‏مديريت زنجيره تامين رويكرد جديدي است كه در سالهاي اخير بر مديريت عمليات حاكم شده است . زنجيره تامين شبكه از مراكز توزيع است كه يكي از وظايف آن تبديل مواد خام به محصولات نهايي و توزيع آنها در ميان مشتريان است . مديريت زنجيره تامين فعاليتها را طوري هماهنگ مي‏‌‏كند كه مشتريان بتوانند محصولات را با كيفيت بالا و با حداقل هزينه به دست آورند . مديريت زنجيره تامين مي تواند براي شركت مزيت رقابتي فراهم سازد .

‏مديريت زنجيره تامين اشتياق شركت را براي همكاري و رقابت افزايش مي‏‌‏دهد .

‏رويكرد جديدي كه در سالهاي اخير بر مديريت عمليات حاكم شده ، رويكرد مديريت زنجيره تامين(SCM) ‏ است. زنجيره تامين شبكه‏‌‏اي از تسهيلات و مراكز توزيع است كه وظايف تهيه و تدارك مواد خام ،‏‌‏تبديل آن به محصولات نهايي و واسطه‏‌‏اي و توزيع اين محصولات نهايي يه مشتريان را انجام مي‏‌‏دهد .

‏در طول دو دهه اخير ،‏‌‏مديران شاهد يك دوره تغييرات شگرف جهاني به واسطه پيشرفت در تكنولوژي ،‏‌‏جهاني شدن بازارها و شرايط جديد اقتصاد سياسي بوده‏‌‏اند . با افزايش تعداد رقبا در كلاس جهاني ، سازمانها مجبور شدند كه سريعاً فرآيندهاي درون سازماني را براي باقي ماندن در صحنه رقابت جهاني بهبود بخشند . در دهه ‏‌‏هاي 70-1960 سازمانها به توسعه جزئيات استراتژي‏‌‏هاي بازار همت گماردند كه بر برآورده كردن ‏››‏ رضايت ‏‹‹‏ مشتريان متمركز بود .

3

‏آنها بدين درك نايل آمدند كه مهندسي و طراحي قوي و عمليات توليد منسجم و هماهنگ ،‏‌‏ پيش نياز دستيابي به نيازمنديهاي بازار و در نتيجه سهم بازار بيشتر است . بنابراين ، طراحان مجبور شدند كه ايده‏‌‏آل‏‌‏ها و نيازمنديهاي مورد نظر مشتريان را در طراحي محصولات خود بگنجاند و در حقيقت محصولي را با حداكثر سطح كيفي ممكن ، در حداقل هزينه ، توام با ايده آل‏‌‏هاي مورد نظر مشتري روانه بازار سازند . در دهه 1980 با افزايش تنوع در الگوهاي مورد نظر مشتريان ، سازمانهاي توليدي به طور فزاينده اي به افزايش انعطاف پذيري در خطوط توليد ، بهبود محصولات و فرآيندهاي موجود و توسعه محصولات جديد براي ارضاي مشتريان علاقه‏‌‏مند شدند كه اين موضوع ‏–‏ به نوبه خود ‏–‏ چالشهاي جديدي را براي آنها رقم زد . در دهه 1990 به موازات بهبود در توانمنديهاي توليد ،‏‌‏مديران صنايع درك كردند كه مواد و خدمات دريافتي از تامين كنندگان مختلف تاثير بسزايي در افزايش توانمنديهاي سازمان به منظور برخورد با نيازمنديهاي مشتريان دارد كه اين امر به نوبه خود ، تاثير مضاعفي در تمركز سازمان و پايگاههاي تامين و استراتژي‏‌‏هاي منبع ‏‌‏يابي بر جا نهاد . همچنين مديران دريافتند كه صرفاً توليد يك محصول كيفي ، كافي نسبت ، در واقع تامبن محصولات با معيارهاي مورد نظر مشتري ( چه موقع ،‏‌‏ كجا ، چگونه ) و با كيفيت و هزينه مورد نظر آنها ، چالشهاي جديدي را به وجود آورد .

‏در چنين شرايطي به عنوان يك نتيجه‏‌‏گيري از تغييرات مذكور دريافتند كه اين تغيييرات در طولاني مدت براي مديريت سازمانشان كافي نيست . آنها بايد در مديريت شبكه همه كارخانجات و شركتهايي كه وروديهاي سازمان آنها را ‏–‏ به طور مستقيم و غير مستقيم ‏–‏ تامين مي‏‌‏كردند ، همچنين شبكه شركتهايي مرتبط با تحويل و خدمات بعد از فروش محصول به مشتري درگير مي

3

‏‌‏شدند . با چنين نگرشي رويكردهايي ‏››‏ زنجيره تامين ‏‹‹‏ و ‏››‏ مديريت زنجيره تامين ‏‹‹‏ پاي به عرصه وجود نهادند .


دریافت فایل


تحقیق در مورد مديريت زنجيره تامين 93ص

تحقیق در مورد مديريت زنجيره تامين 92 ص ,مديريت زنجيره تامين 92 ص,دانلود تحقیق در مورد مديريت زنجيره تامين 92 ص ,مديريت,زنجيره,تامين,92,ص

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید