دینا فایل / پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی
پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی
تعداد اسلاید:154
نوع فایل: power point (قابل ویرایش)
لینک دانلود پایین صفحه
سرفصل ها
آب آشامیدنی سالم برای حفظ حیات ضروری است بنابراین هر تلاشی باید انجام شود تا اطمینان حاصل شود که تأمین کنندگان آب آشامیدنی، آب سالم براي مصرف کنندگان فراهم كنند.دراین مبحث
تلاش گرديده است كه چارچوبي مطلوب براي نظارت بر سامانه های تأمین آب فراهم آيد، تا در صورت اجرا، ايمني در نقطه مصرف را تضمين نمايد.
اصطلاحات وتعاریف
عبارتست از تعيين محدود ه ها يا حریم های حفاظت كیفي در چندين سطح براي منابع آب زيرزميني در مقابل آلایند ه های ناشي از فعالیت های انساني كه براي هر كدام از سطوح حريم كیفي ، محدودیت ها و تغييرات خاص فعالیت های انساني وضع می گردد.
به محدود ه اي گفته می شود كه برداشت آب در آن موجب كاهش ميزان آ بهای زيرزميني می گردد.
باکتر یهای کلی فرم: گروهی از باکتری ها که حضور آنها در آب شرب می تواند به عنوان یک شاخص برای پایش بهره برداری مورد استفاده قرار گیرد.
اشرشیاکلی : باکتری که در روده انسان یافت می شود و به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی آب استفاده می شود.
گندزدا Disinfectant : یک عامل اکسیدکننده (مثل کلر، دی اکسید کلر، ازن و...) که به آب در هر قسمتی از فرایندهای تصفیه یا توزیع افزوده می شود تا میکروارگانیسم های بیماری زا را از بین برده یا غیرفعال کند.
باقیمانده گندزدا: مقدار گندزدای آزاد و یا در دسترس باقیمانده پس از یک زمان تماس تحت شرایط مشخص.
کلر مورد نیاز: تفاوت میان کلر افزوده شده به آب و میزان باقیمانده کلر پس از یک زمان تماس. کلر مورد نیاز ممکن است با میزان تزریق، زمان، دما، pH ، و میزان نوع ناخالصی های آب تغییر کند.
سیستم توزیع: شبکه ای از لوله ها که از تصفیه خانه آب تا سیستم های لوله کشی مصرف کنندگان کشیده شده است.
آلاینده های آب آشامیدنی (میکروبی، شیمیایی رادیولوژیکی و فیزیکی يا زیبایی شناختی)
پاورپوینت,سامانه های تأمین آب آشامیدنی,آلاینده های آب آشامیدنی