تحقیق درباره آلومينيوم و صنايع ساختماني

تحقیق درباره آلومينيوم و صنايع ساختماني

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:13

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

آلومينيوم و صنايع ساختماني
در طي جنگ جهاني اول و دوم، آلومينيوم به مقدار قابل توجهي توليد و به عنوان ماده سبك و مناسب در ساخت هواپيماهاي جنگي به كار گرفته شد.
صنايع آلومينيوم سازي در اين زمان پيشرفت چشمگيري يافتند. بعد از جنگ جهاني كشورهايي همچون كانادا و آمريكي كه اكنون صاحب صنايع عظيمي در زمينه آلومينيوم هستند و گستره عظيمي از اين صنعت را در اختيار دارند متوجه اهميت كاربرد آلومينيوم در ساير صنايع و از جمله در ساختمان سازي شدند.


آلومينيوم به دليل خواص ويژه اي كه دارد توانسته است طي 50 سال اخير پيشرفت چشمگيري را در صنايع ساختماني پيدا كند. چنانچه ميزان مصرف آن از سال1960 تا سال 1998 روند صعودي داشته است.
امروزه حدود 35 در صد از آلومينيوم توليدي دنيا در صنايع ساختماني مصرف مي شود. آلومينيوم به اشكال مختلف در ساختمان به كار مي رود. آلومينيوم اكسترودشده، نورد شده و ريختگي براي ساخت قالب هاي در و پنجره، سقف، كف كاذب، نما، يراق آلات، پرده ديواري، سيستمهاي حرارتي و تهويه اي، پرده و حفاظ، سايبان و پارتيشن ها و پانل ها، ساختمان هاي پيش ساخته، خانه هاي سبز و داربست ها استفاده مي شود. مهمترين دلايلي كه باعث شده تا آلومينيوم با اين وسعت و به اين اندازه در صنايع ساختماني به كار رود عبارتند از مواردي كه در ذيل اشاره مي شود:
سبكي و وزن كم تجهيزات آلومينيومي فاكتور بسيار مهمي در كاربردهاي مهندسي ساختمان محسوب مي شود، آلومينيوم فلزي است با وزني حدود يك سوم فزن فولاد، اين سبك وزني و همچنين قابليت شكل پذيري بالا، آلومينيوم را فلزي مناسب جهت ساخت در و پنجره تبديل نموده است. موارد آلومينيومي مصرفي در ساختمان طول عمر بالايي داشته و به تعمير و نگهداري نيازي ندارند. ليكن آلومينيوم موجب مي شود خطرات احتمالي ناشي از زلزله به حداقل برسد. همچنين بار استاتيكي وارد بر ساختمان كم گردد و در نتيجه مصالح مورد نياز نيز كاهش يابد و فشار كمتري به پي ساختمان وارد شود و فونداسيون ساختمان را بتوان با مواد كمتري طراحي كرد.


نسبت استحكام به وزن بالاي آلومينيوم از خواصي است كه در صنعت ساختمان سازي اهميت ويژه اي را به آلومينيوم مي دهد. آلومينيوم داراي چگالي حدود 7/2 گرم بر سانتي متر مكعب است، يعني حدود يك سوم چگالي فولاد، استحكام آلاژهاي آلومينيوم را نيز مي توان با انتخاب آلياژ مناسب و گاه با اعمال عمليات حرارتي خاص به حد استحكام فولاد رساند، در نتيجه مي توان آلومينيوم با استحكام و سختي بالا به دست آورد و در ساخت حمايل ها و فرم هاي پنجره ها و درها استفاده كرد. سختي و استحكام مواد آلومينيومي باعث مي شود كه يك نوار باريك براي قاب آلومينيومي بتواند در مقابل بارها و تنش هاي اعمالي پايدار بماند و اين مورد در ساختمان هاي بلند از اهميت ويژه اي برخوردار است، زيرا پايداري و ثبات استاتيكي از خواص ضروري براي پنجره ها، سردرها و سايبانها محسوب مي شوند. سردرهاي آلومينيومي به عنوان پوششي در مقابل نور و حرارت به كار مي روند و كاربرد آنها در ساختمان هاي غير مسكوني بيشتر مي باشد. اين پوشش ها باعث افزايش عمر ساختمان مي شوند، خواص عايقبندي مناسب را فراهم مي كنند و بازده بهره برداري از انرژي را تقويت مي كنند.

و...


دریافت فایل


تحقیق درباره آلومينيوم و صنايع ساختماني

تحقیق درباره آلومينيوم و صنايع ساختماني,تحقیق,درباره,آلومينيوم,و,صنايع,ساختماني

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید