تحقیق درباره بررسي وضعيت برگزاري اردوهاي دانش آموزان

تحقیق درباره بررسي وضعيت برگزاري اردوهاي دانش آموزان

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:16

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

اردو و بازديد دانش آموزان

مقدمه:

يكي از برنامه هايي كه در رشد شخصيت فردي و اجتماعي و غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان نقش بسزايي دارد، فعاليتهاي اردويي و بازديدي است. اين برنامه ها؛ چنانچه با پيش بينيهاي لازم و برنامه ريزي صحيح انجام پذيرد، موجب تقويت انضباط اجتماعي خواهد بود. و در غير اين صورت، خسران آن بيش از منفعتش مي باشد.

صاحبنظران تعليم و تربيت، معتقدند كه، 50 درصد فعاليتهاي امور تربيتي، برنامه هاي اردويي و بازديدي مي باشد. همه ساله ميليونها نفر دانش آموز در قالب تيمهاي ورزشي، دسته هاي فرهنگي، هنري، امور سياحتي و زيارتي از شهري به شهر ديگر و يا از استاني به استان ديگر در حركت مي باشند. جاذبه هاي طبيعي، تاريخي و تفريحي ايران عزيز، نه تنها براي دانش آموزان، بلكه براي بزرگسالان نيز جاذب و فرح بخش است. در دين مبين اسلام، در آيات و روايات متعددي به منافع مسافرت و بازديد اشاره شده است و در سيره انبيا(س) و امامان معصوم(ع) به نكات ارزنده اي در آداب مسافرت، همكاري و تعاون، رعايت بهداشت، دستگيري ضعفا، تدبير در احوال گذشتگان و... به چشم مي خورد.

بدون ترديد، در بين نسل پوياي انقلاب اسلامي، چهره هايي وجود دارد كه اگر فرصت شكوفايي استعدادهاي خود را به دست آورند، در ساختن فرداي ايران عزيز قدمهاي بلند و موثري برخواهند داشت. برنامه هاي اردويي و بازديدي در اين سير، مي تواند، به عنوان ابزاري سازنده و مفيد در شناسايي استعدادها، تقويت روح تعاون، همكاري، نظم و انضباط و شكوفايي شخصيت اجتماعي آنان به كارگرفته شود. لذا بر ماست كه با تدوين مقررات و تاكيد بر رعايت اصول حاكم بر فعاليتهاي اردويي و بازديدي، ضريب اطمينان را بالا برده و اعتماد را كه خانواده ها در سپردن عزيزان خود به دست ما دارند، حفظ نماييم. اين مجموعه نيز بر اين اساس تهيه گرديده است، اميد است مربيان عزيز و ديگر برگزار كنندگان، با رعايت مفاد آن در بهتر برگزار نمودن برنامه ها ما را ياري نمايند.

فصل اول:

كليات

ماده 1. برگزاري هر گونه برنامه اردو و بازديد، بايد داراي هدف مشخص و از قبل تعيين شده باشد و قبل از اجرا در ستاد تربيتي مدرسه، مطرح و مورد تصويب قرار گيرد.

ماده 2. پس از تصويب برنامه مورد نظر در ستاد تربيتي مدرسه، فرم درخواست اجراي برنامه، تكميل و با امضاي مسوول مدرسه به منطقه ارسال شود.

ماده 3. فرم درخواست برنامه در دو نسخه تنظيم و نسخه اول به آموزش و پرورش منطقه جهت بررسي و اقدام، ارسال و نسخه دوم بعنوان سابقه در آموزشگاه بايگاني شود.

ماده 4. فرم درخواست برنامه اردو- بازديد، دقيقا توسط مربي پرورشي تكميل، و جزئيات اهداف و برنامه در آن قيد گردد و پس از امضاي مدير مدرسه، جهت كسب مجوز به منطقه ارسال شود.

ماده 5. نمونه كارهاي محتوايي و ريز برنامه هاي اجرايي اردو و بازديد، مورد درخواست و روشهاي دستيابي به اهداف پيش بيني شده بايد در فرم درخواست مجوز از طريق آموزشگاه به منطقه مشخص گردد.

و...


دریافت فایل


تحقیق درباره بررسي وضعيت برگزاري اردوهاي دانش آموزان

تحقیق درباره بررسي وضعيت برگزاري اردوهاي دانش آموزان,تحقیق,درباره,بررسي,وضعيت,برگزاري,اردوهاي,دانش آموزان,تحقیق درباره اردو دانش آموزی

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید