تحقیق درباره ی خیار ، هندوانه ، طالبی ، کدو و خربزه

تحقیق درباره ی خیار ، هندوانه ، طالبی ، کدو و خربزه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 94صفحه

قسمتی از متن .doc :

خیار

 

طبقه بندی مبدا و تاریخچه

خیار Cucumis sativus و طالبی متعلق به یک جنس می باشند خیار احتمالا بومی اسیا و افریقا بوده و شواهی در دست است که در غرب اسیا حداقل برای مدت 3000 سال کشت و زرع می گردیده است . خیار برای یونانیها و رومی های قدیم که انرا به اروپا معرفی کردند شناخته شده بود . در امریکا از زمان سکونت مهاجرین اولیه پرورش ان متداول بوده است .

 

هندوانه

تاریخچه

هندوانه بومی مناطق گرم آفریقاست و در قرن شانزدهم به اروپا آورده شد سپس از اروپا به امریکا منتقل و کشت آن شروع گردید . از بعضی نوشتها چننی مشهود است که مصریان قدیم و اسپانیاییها هندوانه را می کاشتند و از میوه آن استفاده غذایی می نمودند

طالبی ها

طبقه بندی مبدا و تاریخچه

طالبی Cucumis melo را در جنوب امریکا و در تجارت غالبا بنام کانتالپ می شناسند عقیده بر این است که مبدا آن هندوستان بوده د رامریکای مرکزی درسال 1516 پرورش می یافته و کشت آن در ویرجینیا و نیویورک بترتیب در سالهای 1609 و 1629 گزارش دشه است .

کدو خورشتی و کدو تنبل

مبدا و طبقه بندی

مبدل کدو تنبل و کدو خورشتی برای نسلهای مودر شک و تردید بوده است بررسی های باستانشناسی به طور همه جانبه ثابت می کند که کدو تنبل کدو خورشتی و کدو حلوایی بطور وسیعی در امریکای شمالی و جنوبی پراکنده بودند

 

خربزه

مقدمه

خربزه از دیرباز تا کنون یکی از محصولات زراعی کشور به خصوص استان خراسان بوده است . اگر چه این محصولجالیزی در سایر مناطق ایران هم کشت میگردد اما مهمترین منطقه کشت آن تا به امروز استان خراسان می باشد.

 


دریافت فایل


تحقیق درباره ی خیار ، هندوانه ، طالبی ، کدو و خربزه

تحقیق درباره ی خیار , هندوانه , طالبی , کدو و خربزه

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید