تحقیق درباره ی زعفران قاینات

دینا فایل "|" جدیدترین فایل ها "|" تماس با ما

تحقیق درباره ی زعفران قاینات

تحقیق درباره ی زعفران قاینات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 54 صفحه

قسمتی از متن .doc :

مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل می‌دهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰درصد، رطوبت حدود ۱۳ـ۱۰ درصد و ترکیبات معدنی حدود ۵درصد می‌باشد.


دریافت فایل

download

تحقیق درباره ی زعفران قاینات

عمومی و آزاد

پاورپوینت کاشت زعفران

مهندسی کشاورزی و زراعت

طرح كارآفريني كشت زعفران

سایر رشته های فنی مهندسی

طرح کارآفرینی کشت زعفران

سایر رشته های فنی مهندسی

دسترسی سریع

دینا فایل

هدف ما در دینا فایل ارائه بهترین فایل ها در بستری امر و مطمئن برای کاربرانی که نیاز به فایل هایی ارزشمند دارند. جهت ارتباط با ما با ای دی تلگرامی زیر در ارتباط باشید @hi_helper