تحقیق درباره تاريخچه و مبدأ زيره سبز

تحقیق درباره تاريخچه و مبدأ زيره سبز

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 45 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

فصل ششم: خواص، مصارف و جنبه هاي اقتصادي زيرة سبز

6-1 خواص و مصارف داروئي زيرة سبز

دانه و كاه زيره سبز در مصارف داروئي، غذايي، عطر و صابون سازي كاربرد دارد.

از مصارف داروئي آن عبارتند از:

بادشكن، قابض، گرمي بخش، ورم نفخ و معده را معالجه مي كند، در درمان قولنج هاي شديد اطفال باعث تحريك اشتها، مصرف بعنوان كرم كش، در بهبود اسهالهاي سخت، در بهبود اسهالهاي آميبي، زياد كننده شير جهت دامهاي اصلي، خواص ضر ميكروبي اسانس زيرة سبز و نيز اثرات ضد تشنجي اسانس دانة زيرة سبز و همچنين اينكه مي تواند در صرع كوچك و بزرگ كارايي داشته باشد.

 

6-2 مصارف غذايي زيرة سبز

زيرة سبز يكي از اجزاي تشكيل دهنده و طعم غالب در ادوية كاري، استفاده در بسياري از غذاهاي گياهي. در غذاهاي نشاسته اي نظير برنج، سيب زميني و نان نيز از زيرة سبز براي طعم استفاده مي گردد. در ايران زيرة سبز در برنج و بلغور و مخلوط با كشك مصرف مي گردد.

 

6-3 ساير مصارف زيرة سبز

زيرة سبز در صنايع بهداشتي و آرايشي نيز كاربرد دارد و در عطر و ادكلن هاي خاصي استفاده مي شود همچنين اسانس آن خاصيت آنتي اكسيداني دارد كه به آن خواهيم پرداخت..

 

6-4 اسانس زيرة سبز

اسانس زيرة سبز در قسمت ميوه و داخل حفره هايي بصورت محبوس قرار دارد.

 

6-4-1 تركيبات شيميايي اسانس زيره سبز

علاوه بر تركيبات ذكر شده در زير اجزاء متعدد ديگري در اسانس زيره سبز يافت مي شود كه يا درصد آنها ناچيز است و فقط در واريته هاي خاصي يافت مي شوند.

 

الف) كومين آلدئيد

اصلي ترين و عمده ترين تركيب موجود در اسانس زيرة سبز مي باشد كه حداكثر تا 63% از كل ميزان اسانس را تشكيل مي دهد. فرمول اين تركيب
O12H10C و نام شيميايي آن پاراايزوپروپيل بنزآلدئيد مي باشد.


دریافت فایل


تحقیق درباره تاريخچه و مبدأ زيره سبز

زیره سبز,تاریخچه و مبدأ زیره سبز,تحقیق درباره تاریخچه و مبدأ زیره سبز

علوم انسانی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید