تحقیق درباره تعريف عيار پروتئين

تحقیق درباره تعريف عيار پروتئين

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 11 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سودکه برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئين را نشان ميدهد.

وسائل لازم برای آزمايش:

  • يک بورت مدرج (تا 01/0 ميلي ليتر).
  • 2بشر 250تا 400 ميلي ليتری
  • يک پيپت 25 ميلي ليتری.
  • يک پيپت 5/0 ميلي ليتری

درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئينهای شير ساخت ژربر استفاده نمود. اين دستگاه شامل بورتيست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئينها را مستقيماً در 25 ميلي ليتر شير نشان ميدهد.

معرف های لازم برای آزمايش:

  • محلول سود(n143/0) عاری از
  • محلول الکلی فنل فتالئين(2گرم فنل فتالئين را با الکل 96 درجه به 100 ميلي ليتر ميرسانيم).
  • محلول اکسالات دو پتاس (28 گرم اکسالات دوپتاس خنثی را با آب مقطر به 100 ميلي ليتر ميرسانيم).
  • محلول تجارتی فرمالين 40 درصد
  • محلول سولفات دوکوبالت (25 گرم سولفات دوکوبالت را با آب مقطر به 100    ميلي ليتر ميرسانيم).

دریافت فایل


تحقیق درباره تعريف عيار پروتئين

تحقیق درباره تعریف عیار پروتئین,عیار پروتئین,تعریف عیار پروتئین

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید