تحقیق درباره بيماريهاي فيزيولوژيك

تحقیق درباره بيماريهاي فيزيولوژيك

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:10

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

بيماريهايي كه در اثر كمبود مواد غذايي روي برنج ايجاد مي‌شود.

كمبود آهن سبب از بين رفتن سبزي برگهاي جوان و در نتيجه زردي آنها مي‌گردد. برگهاي مسن‌تر ممكن است زرد شوند و در اثر كمبود مفرط، بوته‌ها معمولاً مي‌ميرند. علائم اوليه معمولاً 4 تا 5 هفته بعد از نشاء‌كاري اتفاق مي‌افتد.

كمبود منگنز باعث ايجاد خطوط زرد بين رگبرگها از نوك به سمت قاعده برگها مي‌شود كه بعداً قهوه‌اي تيره و نكروز مي‌گردد. بوته‌ها كوتوله شده، برگهاي جديد كوتاه، باريك و سبز روشن است. در شاليزار غرقابي كمبود روي، برگهاي جوانتر را بويژه در قاعده به رنگ زرد در آورده و زردي در تمام برگ پخش مي‌شود. علائم اوليه، در گياهچه‌هاي 4 برگي (20 تا 25 روز بعد از نشاء كاري) ظاهر مي‌گردد.

برگهاي آلوده روي آب مي‌افتند و بعداً لكه‌ها و خطوط قهوه‌اي رنگي روي برگهاي مسن‌تر بوجود مي‌آيد. بوته‌ها كوتوله و ممكن است بميرند، از پنجه‌زني كاسته شده و كامل شدن آنها به تعويق مي‌افتد در مزارع خشكه كاري لكه‌هاي قهوه‌اي كوچكي در نوك و تمامي سطح برگ ايجاد شده و بعد از آبياري برنزه مي‌گردد.

برگهاي بوته‌هاي در معرض كمبود مس سبز آبي شده و نوك آنها زرد رنگ مي‌شود. سپس زردي در تمامي برگ منتشر شده و نوك آنها نكروز مي‌گردد. برگهاي جديد ممكن است سوزني شكل گردد.

عناصر ازت، پتاسيم، فسفر و گوگرد، در اثر كمبود معمولاً علائمي روي برگهاي مسن ايجاد مي‌كنند. در اثر كمبود ازت، رنگ برگها از سبز روشن تا زرد مي‌شود.

برگهاي جوان سبز تيره هستند، برگها باريك، كوچك و ايستاده است و در مراحل پيشرفته مي‌ميرند.

بوته‌هاي شديداً آلوده كوتوله و توليد چند پنجه مي‌نمايند.

كمبود فسفر سبب زردي برگ مي‌گردد ولي فوراً اين رنگ به سبز خاكستري تبديل مي‌شود.

بوته‌ها كوتوله و چند پنجه مي‌دهند، برگها باريك، كوچك، ايستاده، ‌لوله‌اي شده و ترد است. برگهاي مسن‌تر اغلب مرده و در حالت غرقابي، نكروز مي‌شوند.

و.....


دریافت فایل


تحقیق درباره بيماريهاي فيزيولوژيك

تحقیق درباره بيماريهاي فيزيولوژيک,بيماريهاي فيزيولوژيک,بيماريهاي,فيزيولوژيک

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید