تحقیق درباره تبيين و بررسي اهداف توسعه هزاره سوم

تحقیق درباره تبيين و بررسي اهداف توسعه هزاره سوم

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:20

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

فصل اول:

كليات : تبيين و بررسي اهداف توسعه هزارة سوم

بخش اول: تاريخچه و شكل گيري اهداف توسعه هزارة سوم

رهبران، 1890 كشور جهان در سال 2000 در اجلاس سران سازمان ملل متحد در نيويورك اعلاميه هزاره ملل متحد را امضاء كرده و خود را متعهد ساختند كه تلاش هاي گسترده جهاني را براي كاهش فقر، بهبود سلامت و ارتقاي صلح، حقوق بشر و پايداري زيست محيطي به كار گيرند.

اعلاميه هزاره سازمان ملل سندي راهنما براي سده اي جديد است. اين اعلاميه كه در اجلاس هزاره – كه از 6 تا 8 سپتامبر 2000 در نيويورك تشكيل شد به تصويب رسيد، به طوري كه نقطه نظرات سران 147 كشور و دولت و در مجموع 191 علت را كه در اين بزرگترين گردهمايي رهبران جهان در تاريخ شركت كردند منعكس مي كند.

اين اعلاميه طي ماهها گفتگو، با بذل توجه به گزارشهاي منطقه اي و نشست هزاره كه اجازه داد صداي مردم شنيده شود، تدوين شد.

در حقيقت اين اعلاميه نتيجه گزارش هزارة دبير كل سابق سازمان ملل متحد، كوفي عنان مي باشد، گزارش توسعه هزاره كه تحت نام ما مردمان (we the people) بوده و آقاي كوفي عنان 369 چالش را برمي شمارد. به طوري آقاي عنان در آغاز اين اعلاميه فرمودند: خوشحالم از اينكه بسياري از تعهدات و اهدافي كه گزارش هزاره خود پيشنهاد كردم در اين اعلاميه گنجانده شده است.

اين بيانيه چالش هاي اصلي پيش روي انسان در آغاز اين هزاره را به شرح زير برمي شمارد:

  • صلح ، امنيت و خلع سلاح عمومي
  • نقش بين المللي قانون و قانونمند شدن تمام فعاليتهاي دولتها در كشور خود و در عرصه بين المللي.
  • انجام اقدام هماهنگ عليه تروريسم بين المللي.
  • تشديد اقدامات هماهنگ براي رويارويي با شكل اعتياد و مواد مخدر
  • تشديد تلاش براي مبارزه با جنايات فرامليتي در همه ابعاد شامل تجارت انسان و پول شويي.
  • تقويت كميته بين المللي المپيك براي ايجاد تفاهم انساني و تقويت صلح بين المللي.
  • تقويت سازمان ملل و ظرفيت هاي آن براي حل منازعات مسلحانه در سطح جهان بيانيه هزاره اين چالش ها را در يك چارچوب واحد قرار ميدهد، راه رويارويي با آنها را پيشنهاد مجموعه اي از سنهاي مشخص و به هم پيوسته در زمينة توسعه ، حكومت ، صلح امنيت و حقوق بشر تعيين مي كند، و شاخص هاي اندازه گيري پيشرفت در رسيدن به هدف‌هاي توسعه را در اختيار مي نهند.

اهداف توسعه هزاره از اعلاميه هزارة ملل متحد نشأت گرفته اند. بنابراين اين اهداف محصول مشورت هاي متحدد ملي، منطقه اي و بين‌المللي هستند كه ميليونها نفر را در برگرفته و نمايندة طيف وسيعي از علايق از جمله دولت ها، سازمان هاي جامعه مدني و فعالان بخش خصوصي بوده است.

سرانجام كنفرانس بين المللي تأمين مالي توسعه در مونترري مكزيك در مارس 2002، تعهدات جهاني به عمل آمده در بيانيه هزاره و اهداف توسعه اي آن را بار ديگر موردتأييد قرار داد. اين كنفرانس بر اساس مسئوليت هاي دوجانبه ميان كشورهاي غني و فقير، درهاي جديدي را به روي مشاركت جهاني گشود. همچنين در اين كنفرانس، بارديگر بر مسئوليت اوليه دولت هاي ملي در تجهيز منابع داخلي و بهبود حاكميت ، از جمله سياست هاي منطقي اقتصادي و نهادهاي مستحكم دموكراتيك گرديد و تعهدات كشورهاي غني براي ايجاد يك محيط بين المللي حمايتي و افزايش اعتبارات توسعه نيز مورد تأييد مجدد قرار گرفت. اين تعهدات يك بار ديگر در نشست جهاني توسعه پايدار در ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي در سپتامبر 2002 هم مورد پشتيباني قرار گرفتند.

و....


دریافت فایل


تحقیق درباره تبيين و بررسي اهداف توسعه هزاره سوم

تحقیق درباره تبيين و بررسي اهداف توسعه هزاره سوم,تبيين,بررسي,اهداف,توسعه,هزاره,سوم

علوم انسانی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید