تحقیق درباره تهویه مطبوع

تحقیق درباره تهویه مطبوع

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:16

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

تحول های مختلف براساس نمودار سایکرومتریک هوا

 عملاً در دستگاههای هوا ساز دو یا چند تحول همزمان اتفاق می افتد مانند : اضافه کردن  بخار به هوایی که از روی کویل گرمایشی عبور کرده باشد . ضمن گرم شدن هوا و افزایش درجه حرارت خشک آن آنتالپی هوا نیز اضافه شده و رطوبت نسبی هم افزایش  می یابد . و یا با سرد کردن عمل رطوبت گیری و کاهش درجه حرارت با هم اتفاق می افتد با توجه به تحولهای نشان داده شده مشخص می گردد یا اضافه و یا کم کردن یک یا چند پارامتر شرایط هوا تغییر کرده و شرایطی جدید پدید می آید . در این نمودار تحولها عبارتند از :

 A فقط گرم کردن هوا با کویل بخار کویل آب داغ و یا هیتر الکتریکی

 B گرم کردن و رطوبت زدن همزمان انجام می شود . در رطوبت بصورت بخار یا بصورت آبگرم روی کویل اسپری می شود .

 C در این تحول بصورت ایزومترم فقط رطوبت به سیستم اضافه می شود . ( شستشوی هوا با اب گرم هم دما )

 D سرد کردن و رطوبت زدن ( تحول اَ دیابانیک ) شستشوی هوا

E تحول فقط سرد کردن هوا ( نقطه ی شبنم ثابت ) با کویل سرمایشی

F سرد کردن و رطوبت گیری با استفاده از کویلهای سرد

G فقط رطوبت گیری ( غیر عملی )

H رطوبت گیری به روش شیمیایی که در نتیجه درجه حرارت خشک هوا افزایش می یابد

 

 کنترل هوای تازه

قبل از پرداختن به روشهای کنترل مقدار هوای تازه لازم است بدانید برای داشتن یک سیستم تهویه مطبوع سالم ابتدا بایستی کاربری و نوع استفاده از آن مشخص گردد .

 برای مثال مناطقی از قبیل آزمایشگاهها , کارخانجات  تولید مواد شیمیایی اطاقهای عمل در بیمارستانها , آشپزخانه های عمومی , سرویسهای بهداشتی و غیره که صد در صد از هوای تازه استفاده می کنند . عملاً بایستی هوای اینگونه مراکز کاملاً تخلیه گردد و هوای تزه جایگزین آن  گردد . همچنین مقدار هوای تازه برای تنفس افارد با توجه به فعالیت بدنی متفاوت است . بنابراین بایستی سیستم کنترل مشخصی را برای آنها پیش بینی نمود و همانطور یکه در فصل اوّل اشاره شد یکی از هدفهای مهم در سیستم های کنترل صرفه جویی در مصرف انرژی و نهایتاً سود آوری می باشد .

 و رسیدن به این هدف زمانی ممکن خواهد بود که از انرژی های موجود در سیستم و با جلوگیری از تلفات انرژی حداکثر بهره را برد . سیستم های تهویه مطبوع زیادی نیز وجود دارند که بخش زیادی از هوای برگشتی را مجدداً به سیستم بر می گردانند و یا سیستمهای تهویه مطبوع مراکز تجاری رستورانهای بانکها مساجد که عملاً تعداد افراد مراجعه کننده بطور دقیق مشخص نمی باشد در نتیجه مقدار هوای تازه مورد نیاز برای تنفس افراد در ساعات کار سیستم متفاوت است . از طرفی طراحی یک سیستم تهویه مطبوع بایستی شرایطی رافراهم کند که مشخصات هوا در منطقه راحتی قرار گیرد . منطقه راحتی در فصل تابستان و زمستان روی نمودار سایکرومتریک و یا اینکه در ساعات مختلف شبانه روز که شرایط هوای خارج به شرایط هوای داخل نزدیک است می توان مقدار بیشتری هوای خارج را به سیستم وارد نمود خوشبختانه سنسورهایی ساخته شده است که میزان منواکسید کرین و دی اکسید کربن را حس نموده و به موتور تدریجی دمپر هوای آزاد و یا موتور تدریجی دمپر اگز است فرمان می دهند و بر حسب نیاز مقدار هوای تازه را کنترل می کنند .

 

 سیستم های مختلف تهویه ی مطبوع

 تهویه ی مطبوع برای سه منظور زیر مورد استفاده قرار می گیرد :

الف. تهویه ی مطبوع زمستانی

ب. تهویه ی مطبوع تابستانی

 ج. تهویه ی مطبوع برای تمام فصول که بر حسب نوع استفاده از آن در ساختمان به سیستم های زیر تقسیم می شود .

 

  1. تهویه ی مطبوع مرکزی
  2. تهویه ی مطبوع منطقه ای
  3. تهویه ی مطبوع به وسیله ی واحدهای محلی
  4. تهویه ی مطبوع القایی
  5. تهویه ی مطبوع با سرعت بالا
  6. تهویه ی مطبوع با کانال مضاعف

     و...


دریافت فایل


تحقیق درباره تهویه مطبوع

تحقیق درباره تهویه مطبوع,تحقیق,درباره,تهویه,مطبوع,سیستم های مختلف تهویه مطبوع,تحول های مختلف براساس نمودار سایکرومتریک هوا

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید