تحقیق درباره تفاله چغندر

تحقیق درباره تفاله چغندر

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:10

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

تفاله چغندر

1-مقدمه

امروزه استفاده از تولیدات کارخانه های قند در جهان به صورت وسییع و چشمگیری مورد توجه صنایع پلاستیک و داروئی غذایی قرار گرفته است و با مطالعات مداومی که انجام شده  همه ساله تولیدات نوینی به بازار صنعت  عرضه میگردد بطوریکه عنوان SUCROHIMIE در مقابل PETROCHIMIE صورت حقیقت به خود گرفته است.

در کاخانجات قند اعم از چغندری و نیشکری سه محصول جنبی تولید می شود که این محصولات جنبی در صنایع دیگر و مصارف دیگر مورد استفاده قرار می گیرد .

در حال حاضر در ایران معمولا تمامی  تفاله چغندر  ومقدار ملاس به عنوان خوراک دام و قسمت مهمی از ملاس تولیدی  از چغندر در قندگیری از ملاس مورد استفاده مجدد قرار گرفته و از پس آب آن استفاده مجدد نمی شود . مقدار کمی  از ملاس نیز در کارخانه الکل سازی به اتانول تبدیل می شود .  مقداری از باگاس یا تفاله نیشکر در صنعت کاغذ  سازی استفاده می شود و مقدار بیشتری از آن بعنوان سوخت در کوره بخار  مورد استفاده واقع می شود .

در فن قند سازی  خشک کردن مواد اهمیت  شایان توجهی دارد زیرا پس از بکار گرفتن مواد تر در کارخانه ی قند فراورده های کارخانه باید  بصورت خشک  به بازار فروش عرضه شود . دست کم دو فرآورده ی اصلی کارخانه یعنی شکر وتفاله تر  چغندر باید  خشک شود . شکر همیشه  بصورت خشک  و تفاله ی چغندر گاهی بصورت تر ولی بیشتر بصورت  تفاله ی خشک بفروش میرسد . افزوده بر دو فرآورده فوق بخشی از ملاس (پاشیره ) همراه با تفاله ی  چغندر خشک می شود و برگ و سرچغندر  خوراک سبز دام و گل اضافی  و دیگر مواد  نیز خشک شده  با بازار هرضه می گردد . بخش بزرگی  از فرآورده هائی که در کارخانه ی قند به بازار عرضه میشود باید خشک شده باشد .

از دیدگاه نیاز کلی کارخانه به گرما خشک کردن مواد یک عامل بسیار مهم است . باید در نظر گرفته شود که کارخانه ی قند چغندر زدیک به 25 تا 30 % گرم و گاهی بیشتر تنها برای خشک کردن  تفاله ی چغندر بکار برده می شود . از اینرو خشک کردن مواد  در پایان کار قرار دارد .  خشک کردن در چگونگی  فرآورده های کارخانه یک عامل شناسگر است  هر چند که نمی تواند با عدد یا پول نشان داده شود . موادی که از خشک کن بیرون  داده می شود فراورده ی پایانی کارخانه است . اگر هنگام خشک کرن فراورده زیانی ببیند جبران ناپذیر بوده و قابل تبدیل نمی باشد . فراورده ی خشک شده  با همه نقص خود نشانگر همه هزینه ی  فرایند های کارخانه قند  می باشد . هر چند که خشک کردن در پایان کارهای کارخانه قند  قرار دارد  نباید با توجه کمتری انجام گیرد .

فصل اول

2- فرآیند تولید تفاله چغندر

چغندر پس از خلال شدن در اسیاب  خلال وارد دستگاه عصاره گیری یا دیفوزیون شده در دستگاه دیفوزیون خلال در اثر تماس با آب گرم  ابتدا دفاتوره شده و سپس عملیات دیفوزیون  زبق قانون  فیک انجام می شود . در حین این عملیات ساکاروز و یک سری از مواد غیر قندی  داخل خلال به درون آب نفوذ کرده و خلال تبدیل به تفاله شده و آب خام تبدیل به شربت می شود . تفاله از یک طرف و شربت خام از طرف دیگر خارج میشود .

و....


دریافت فایل


تحقیق درباره تفاله چغندر

تحقیق,درباره,تفاله,چغندر,تحقیق درباره تفاله چغندر,تفاله چغندر

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید