تحقیق درباره نخود

تحقیق درباره نخود

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 38 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

گذار[1] از مرحله رويشي به زايشي كاملاً مشخص است. در مرحله رويشي به طور مرتب برگ،‌ ساقه و ريشه جديد مي‌سازد. آغاز گلدهي مستلزم بروز يك تغيير اساسي در الگوي تمايز جوانه انتهايي ساقه است كه منجر به ايجاد و توسعه اندام‌هاي گل ـ گاسبرگ، گلبرگ، پرچم و برچه‌ها مي‌شود. عليرغم اين پيچيدگي، گلدهي تمام گونه‌ها در پاسخ به عوامل داخلي و خارجي صورت مي‌گيرد كه نمو زايشي گياه را با شرايط محيطي حاكم بر آن جفت مي‌كنند.

گلدهي ممكن است در برخي گياهان يكساله طي چند هفته پس از جوانه‌زني صورت گيرد. برعكس، برخي از گياهان چندساله، به خصوص گياهان جنگلي، ممكن است پيش از توليد گل به مدت 20 سال يا بيشتر رشد نمايند. بنابراين سن گلدهي گياهان بسيار متفاوت است و اين امر مبين آن است كه سن (يا اندازه) گياه، يكي از عوامل داخلي كنترل گياه مي‌باشد. دومين ويژگي بارز گلدهي، آن است كه در بسياري از گونه‌ها، گلدهي تنها يكبار در سال انجام شده و بنابراين بايد تحت كنترل شرايط خارجي باشد. فتوپريوديسم و بهاره‌سازي، دو مكانيزم عمده چنين عكس‌العمل‌هاي فصلي محسوب مي‌شوند. فتوپريوديسم، عكس‌العمل به طول روز است، در حالي كه بهاره‌سازي تاثيري است كه سرما بر گلدهي مي‌گذارد. اين دو سيستم كنترلي مي‌تواند توليد مثل گياهان را هماهنگ كند. اين هماهنگي، مزاياي مشخصي از ديدگاه سازگاري دارد، چنانكه اين امر امكان تلاقي و نيز انطباق گلدهي بر شرايط مطلوب محيطي، به خصوص از نظر دما و رطوبت را فراهم مي‌سازد.

آغاز نمو زايشي قطعاً بوسيله عوامل داخلي،‌ نظير سن گياه و چندين عامل محيطي كنترل مي‌شود. مهمترين پيام‌هاي محيطي، طول روز و درجه حرارت كم مي‌باشند. ساير پيام‌ها نظير تشعشع كل و تنش آب، تنها مي‌توانند عكس‌العمل به طول روز و دماي كم را اصلاح كنند.


[1] . Transition

 


دریافت فایل


تحقیق درباره نخود

تحقیق درباره نخود, نخود

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید