تحقیق درباره زعفران

تحقیق درباره زعفران

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 24 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

زعفران از جمله محصولاتي است كه كاشت آن از گذشته دور در مناطق جنوبي خراسان معمول بوده است و در بين گياهان ايران مناسب ترين زراعت كشت متراكم ( Antensive) براي نقاط محروم ودور افتاده كشور است چرا كه اغلب مناطق زعفران كاري كشور در فاصله دوري از مركز واقع شده و فاقد استعداد هاي صنعتي و امكانات توليدي ديگر مي باشند و چون در محدوديت شديد و ادواري آب كشاورزي نيز به سر مي برد.

در سال 79-78 نيز سطح كشت زعفران 41325 هكتار گزارش شده كه با توجه به معضل خشكسالي 5/125تن محصول توليد شده است كه از اين مقدار توليد حدود 110تن آن به ارزش تقريبي 40ميليون دلار به خارج از كشور صادر شده است.

به رغم سهم ايران در توليد و صادرات زعفران، كشور ما نقشي در تجارت بين المللي آن ندارد و حاكميت بازار زعفران دنيا فعلا در دست اسپانيا است و اين كشور تا اين اواخر محصول ايران را به نازل ترين قيمت خريده و آن را در بسته بندي هاي خود به نام اسپانيا به بازارهاي جهاني عرضه نموده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-  دانستني هاي عمومي

1- 1 تاريخچه كشت و گسترش زعفران در ايران

زعفران از گياهان بومي فلات ايران است كشت اين گياه از گذشته بسيار دور، در بسياري از مناطق مركزي ايران  متداول بوده است در زمان فتح ايران توسط اعراب ايراني ها به زعفران ”لاركيماس ” مي گفتند سپس با گسترش فرهنگ عربي در گويش فارسي، اين واژه به ” الزعفران ” و پس از آن به زعفران تغيير نام داد كشت زعفران توسط اعراب در قرن دهم ميلادي در اسپانيا رواج يافت و در پي آن در قرن هجدهم ميلادي كشت آن در انگلستان در ناحيه اي به نام Walden  گسترده شد كه امروزه اين محل به نام Saffron Walden معروف است كشت زعفران در حال حاضر در ايران در مناطق خراسان جنوبي، كرمان، استان مركزي، يزد و به ويژه اصطهبانات فارس منحصر گرديده است.

 


دریافت فایل


تحقیق درباره زعفران

تحقیق درباره زعفران,زعفران

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید