دینا فایل / اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي
اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي
اكنون كه رشد توليدات كشاورزي و صنعتي متناسب با نيازهاي داخلي و برنامه توسعه صادرات غير نفتي آغاز گرديده است ضروري است كه همزمان با آن كيفيت نيز به عنوان يك نياز و يك پشتوانه مورد توجه قرار گيرد.9 صفحه ورد
اگر بر اين باور باشيم كه مهمترين معيار در توليد مواد غذايي، سلامت محصول مي باشد HACCP كارآمدترين آموزش براي به حداكثر رسانيدن ايمني و سلامت غذا است. سيستم ذكر شده اختصار عبارت: (Hazard Analysis Critical Control Point) است و مفهوم آن تجزيه و تحليل خطر نقطه كنترل بحراني مي باشد. ايران در آستانه ي پيوستن به سازمان تجارت جهاني (WTO) قرار گرفته است، بنابراين بايد، بر اساس قوانين تجاري، كالاهاي خود را صادر نمايد. يكي از مهمترين مسائل مورد توجه در اقتصاد جهاني، بهداشت و سلامت مواد غذايي مي باشد. بهداشت گوشت مرغ، به دليل سهم زيادي كه در سبد غذايي خانوار دارد، بايد مورد توجه توليد كننده قرار گيرد. اين مقاله به بررسي چگونگي اجراي سيستم HACCP در
HACCP, مرغ گوشتي, ايران, توليد مواد غذايي, سلامت محصول , سازمان تجارت جهاني ,توليدات كشاورزي