تحقیق درباره اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

تحقیق درباره اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:10

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

چكیده

اكنون كه رشد تولیدات كشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است كه همزمان با آن كیفیت نیز به عنوان یك نیاز و یك پشتوانه مورد توجه قرار گیرد.

اگر بر این باور باشیم كه مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP  كارآمدترین آموزش برای به حداكثر رسانیدن ایمنی و سلامت غذا است. سیستم ذكر شده اختصار عبارت: (Hazard Analysis Critical Control Point) است و مفهوم آن تجزیه و تحلیل خطر نقطه كنترل بحرانی می باشد. ایران در آستانه ی پیوستن به سازمان تجارت جهانی (WTO) قرار گرفته است، بنابراین باید، بر اساس قوانین تجاری، كالاهای خود را صادر نماید. یكی از مهمترین مسائل مورد توجه در اقتصاد جهانی، بهداشت و سلامت مواد غذایی می باشد. بهداشت گوشت مرغ، به دلیل سهم زیادی كه در سبد غذایی خانوار دارد، باید مورد توجه تولید كننده قرار گیرد. این مقاله به بررسی چگونگی اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی  می پردازد.

و.....


دریافت فایل


تحقیق درباره اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

تحقیق درباره اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی,تحقیق,درباره,اجرای,سیستم,HACCP,در,واحدهای,پرورش,مرغ,گوشتی

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید