تحقیق درباره ارزيابي دي اكسيد تيتانيم براي نشانه گذاري كردن گله گاو ها

تحقیق درباره ارزيابي دي اكسيد تيتانيم براي نشانه گذاري كردن گله گاو ها

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:12

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

چكيده مطالب :

سه گروه از تحقيقات انجام را براي ارزيابي و نشانه گذاري كردن دامها به وسيله دي اكسيد تيتانيم به كار مي رود ، هشت گاوپرواري تمام كپه هاي علف موجود در يك دشت را مصرف مي كردند كه گروهي از آنها فاقد سيستم و گروهي داراي مكمل غذايي بودند .

بعد از آن بازيافت هر مدفوع آنها پس از مصرف Tio2  انجام شد . در آن هيچ گونه نشانة بيماري نبود . به طور خلاصه محاسباتي كه با مراجعه به دي اكسيد تيتانيم انجام شد مدفوع ياد شده ، هيچ گونه تفاوتي با مجموعة مدفوعات معمولي و قبلي دام ها نداشت .

در نمونة دوم برنامه غذايي روزانه گاو محدود شده بود به يك رژيم غذايي ساده همراه با ذرت دي اكسيد تيتانيم موجود در مدفوع اين گاوها درصدي در حد 95% بازيافت شده بود ولي با استفاده از تري اكسيد كروم (cr2o3)  ميانگين آن حدود 113% رسيده بود با مراجعه به Tio2  4 درصد آن در حدود p<0.01  بود . درصد اجزاي آنها بر اساس مجموعه مدفوع معمولي با مراجعه به cr2o3   محاسبه شد كه اين مدفوع خيلي سنگين بود (p<0.01)  درصد واحدهاي آن در حدود 2.0  بود .

در نمونه سوم :

هشت گاو پرواري  در يك ميدان به ابعاد 4*4 قرار داده شدند و با برنامه غذايي ذرت به اضافه ليتيم تغذيه شدند كه بازيافت مدفوع اكسيد تيتانيم آنها با ميانگين 90% بود در حالي كه ميانگين cr2o3  رقمي برابر 98% بود .

خلاصه ارزيابي با در نظر گرفتن Tio2 هزينه كمتري داشت  در حدود 6/1 تا ¾ كه اين  رقم تفاوت چنداني با محاسبه درصدي آنها در مقايسه با cr2o3 به مدفوع معمولي دام ها نداشت  .

تحقيقات بعدي معني كرد كه دي اكسيد تيتانيم براي تشخيص و ارزيابي و همچنين مقايسه كردن  دامها مناسب است .

 

 

مقدمه :

تري اكسيد كروم يك نشانگر تشخيص معمولي مي باشد كه براي مطالعات در مورد حيوانات نشخوار كننده به كار مي رود هر چند  مطالعات بر روي حيوانات نسخوار كننده اي كه با علوفه تغذيه مي كردند ، ثابت كرد كه بازيافت مدفوع  تري اكسيد كروم  اغلب در حدود 100% نيست ولي در ميان حيوانات گوناگون داراي  ارقام مختلفي است . بر اساس اين تري اكسيد كروم براي استفاده به عنوان غذا و يا دوا در رژيم غذايي حيوانات استفاده نمي شود .

دي اكسيد تيتانيم جانشين تري اكسيد كروم مي باشد و مثل آن بعنوان نشانگر براي اثبات مطالعات انجام شده مواد يا رنگهاي افزودني كه ميزان افزايش آنها از يك درصد تجاوز نمي كند  به كار مي رود  و اين كار تا پايان محصول ادامه دارد  . (AAF, 1996)

به هر حال دي اكسيد تيتانيم  كمتر بعنوان  يك وسيله ارزشيابي  حيوانات نشخوار كننده به كار مي رود  بهبودي در حدود  99% در لبنيات گاوهايي كه با Tio2 تغذيه شده اند مشاهده شد اگر چه اختلافات شبانه روزي  براي الگوسازيهاي مشابه پيشنهاد شد ، آزمايشات ثابت كرده اند  كه  برنامه ريزي كردن بر روي Tio2 بعنوان يك نشانگر ارزيابي  براي تغذيه گاوها با علوفه و علفهاي سبز  و سبزيجات يك برنامه غذايي مناسب مي باشد .

 

مواد و روشها :

آزمايش يك  : هشت گاو پرواري در حدود 373 كيلوگرم  در مطالعات ارزشيابي  1998 براي بازيابي مدفوع آنها از Tio2  استفاده شده است .

همة گاوهاي پرواري داراي ليتيم اضافي بوده اند ( cp  % 7/5 و %27 (NDF  .

در دشتهاي داراي  علفهاي خشك و آب دو تا از گاوهاي نشانه گذاري شده داراي چهار رفتار بوده اند  .

1 _ كنترل كردن بدون هيچ گونه مكملي

2 _ درصد 6/1 كيلوگرم ذرت  بعنوان مكملي به برنامه غذايي اضافه شد .

3 _ بر اساس روش DM  ،  43 كيلو مكمل غذايي كه شامل 30% پروتئين خام مي باشد به برنامه غذايي آنها اضافه شد  .

4 _  حدود 5/0 گرم آمين كامل .

همه گاوهاي پرواري مقدار 20 گرم نمك سفيد دريافت كردند  ، مكمل غذايي همه آنها نمك سفيد بود در تمامي طول روز مدفوع آنها خشكيده و تكه تكه در بين علفهاي خشك مشاهده شد .

ملاس ساخته شده در تكه هاي كوچك مشاهده شد ( منظور مدفوع آنهاست ) .

براي هر گاو پرواري 100 گرم از دي اكسيد تيتانيم به طور جداگانه وزن شد و با هر وعده غذايي آنها مخلوط گرديد مراه با نمك و مكملهاي غذايي ، در همه جهات گاوها تمام وعده غذايي و همين طور مكملها را مصرف كردند  . مصرف Tio2  بر اساس ارزيابي بصري و آنچه كه مشاهده شد با اينكه Tio2  داراي رنگ سفيد درخشان است ولي مدفوع گاوها رنگي سياه و محكمي مانند لاستيك داشت . ولي با اين حال مصرف Tio2  درست كامل و مقرون به صرفه است .

رفتار و عكس العمل گاوها بر اساس 14 مشخصه از جمله نوع علوفه ، مكملهاي غذايي ، مدفوع علوفه هايي كه داده شده و ميانگين مصرفي آنها 115% مي باشد بررسي مي شود .

مدفوعات گاوها ( همه مدفوعات جمع شده در علفزار ) در آخر هر هفت دوره جمع آوري ميشوند و براي هر روز يك نوع مدفوع وجود داشت كه در هر گاو و جداگانه وزن شد . بعد از مخلوط كردن با دست و هم زدن آنها ، نمونه ها دوباره بازبيني شدند در حدود 2 درصد از حجم خارجي هر مدفوع را تشكيل مي دهند هاين درصد به طور متوالي و متناوب هر روز اندازه گيري مي شود . در 50درجه سانتيگراد در هواي بسيار خشك و گرم خشك مي شدند به مدت 48 ساعت ، سپس هوا متوازن شده و دوباره حجم آنها اندازه گيري شد . نمونه هاي موجود در هواي خشك در سطحي به اندازه يك ميليمتر پهن بودند بعد از خشك كردن براي روش DM در نظر گرفته شدند .

به مدت 24 ساعت در 100 درجه سانتيگراد قرار گرفتند .

و...


دریافت فایل


تحقیق درباره ارزيابي دي اكسيد تيتانيم براي نشانه گذاري كردن گله گاو ها

تحقیق درباره ارزيابي دي اکسيد تيتانيم براي نشانه گذاري کردن گله گاو ها,تحقیق,درباره,ارزيابي,دي,اکسيد,تيتانيم,براي,نشانه,گذاري,کردن,گله,گاو ه

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید