گزارش كار آموزي شركت غذايي پيچك

گزارش كار آموزي شركت غذايي پيچك

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش     تعداد صفحات: 1صفحه عنوان+ 9 صفحه مقدمه و فهرست+ 53 صفحه متن اصلی


بخشی از متن :

 

فهرست مطالب

عنوان                                                   صفحه

    1- فصل اول: آشناي كلي با مكان كارآموزي                   1

1-1-تاريخچه                                         2

2-1-نمودار سازماني                                       4

3-1-شرح مختصري از مكان كارآموزي                              5

    2- فصل دوم:ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته كارآموزي                  6

1-2- اصول و مباني كلي حسابها                             7

2-2-اصول و مباني كلي حسابهاي مالي                            7

3-2- كليات توليد                                    8

4-2- اصول و عوامل قيمت تمام شده                              10

5-2- عوامل قيمت تمام شده                                 11

1-5-2-مواد اوليه و بسته بندي اصلي                            12

2-5-2-سربار(هزينه هاي توليد)                                 12

6-2-ضايعات توليدي                                   14

7-2-مراكز هزينه                                     15

عنوان                                                   صفحه

1-7-2-مراكز هزينه(دواير) توليدي                              15

2-7-2-مراكز هزينه (دواير) تشكيلاتي                            17

8-2-اصول و مباني كلي بودجه و استانداردها                         18

9-2-محاسبه قيمت تمام شده استاندارد توليدات                       19

10-2-اصول و مباني كلي روشها                              22

    3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتايج آشنايي با شركت صنايع غذايي پيچك 23

1-3-فعاليت مالي                                     24

1-1-3-دايره دريافت و پرداخت                              24

2-1-3-دايره صدور اسناد و دفترداري                            26

2-3-شرايط اجراي نظام حسابداري مالي (صنعتي)                   26

3-3-حسابها                                          27

4-3-روشها                                           27

5-3-توضيح فرم سند حسابداري                          28

6-3- تعريف عمليات مختلف مالي و انجام ثبت حسابداري و تعيين چگونگي شناسايي سود و بستن حسابها                                        28

عنوان                                                   صفحه

7-3-تعيين كنترلهاي داخلي لازم در مراحل مختلف                  30

1-7-3-نحوه كنترل داخلي                                   31

2-7-3-دريافتها                                           31

8-3-خلاصه اهم رويه هاي حسابداري                           32

1-8-3-موجودي مواد و كالا                                  32

9-3-نسبتهاي مالي                                    32

1-9-3-نسبتهاي نقدينگي                                    33

2-9-3-نسبتهاي سرمايه گذاري                               33

3-9-3-نسبتهاي سودآوري                               33

10-3-عملكرد مالي شركت                               35

1-10-3-سود و زيان                                   35

2-10-3-ترازنامه                                     35

    4-فصل چهارم:انتقادات و پيشنهادات                         36

1-4-انتقادات و پيشنهادات                                 37

    5-فصل پنجم:پيوست                                39

عنوان                                                   صفحه

1-5-فرم پيشرفت كارآموزي (فرم شماره 1 و2)

2-5-فرم پايان دوره كارآموزي

3-5-فرم شرح گزارش ماهانه

4-5-فرم نظرات و پيشنهادات

5-5-صورت هزينه تنخواه گردان

6-5-برگ پرداخت طي اسناد بهادار

7-5-عملكرد مالي شركت (سود و زيان، ترازنامه)

8-5-نسبتهاي مالي

9-5-نمودار مقدار واقعي فروش

10-5-فرم سند حسابداري

11-5-سر فصلهاي حسابداري

 

 

تاريخچه فعاليت شركت

شركت پيچك در تاريخ 2/12/1348 به صورت شركت سهامي خاص تأسيس شده و طي شماره 13750 مورخ 2/12/1348 در اداره ثبت شركتها و مالكيت صنعتي تهران به ثبت رسيده است.

شركت در تاريخ 13/12/1369 در بورس اوراق بهادار پذيرفته شده و در تاريخ 16/5/1372 به شركت سهامي عام تبديل شده است. مركز اصلي شركت در تهران، خيابان باقرخان، خيابان دكتر قريب شماره 137 و محل كارخانه در شهريار، قريه بردآباد واقع است.

 

فعاليت اصلي شركت

موضوع فعاليت شركت طبق ماده(3) اساسنامه عبارت از تهيه و توليد انواع مواد غذايي عمليات دامداري، كشاورزي، باغداري، ساخت انواع كنسرو، غذاهاي منجمد، ايجاد سردخانه جهت نگهداري فرآورده هاي فوق و ميوه تازه و واردات ماشين آلات، مواد اوليه مورد نياز شركت و صادرات است.

به موجب پروانه بهره برداري شماره 360509 مورخ 30/12/54 كه توسط وزارت صنايع صادر شده، بهره برداري از كارخانه شركت با ظرفيت 1800 تن در تاريخ 30/12/54 آغاز شده است.

 


دریافت فایل


گزارش كار آموزي شركت غذايي پيچك

گزارش کار آموزی شرکت غذایی پیچک , گزارش کار آموزی, شرکت غذایی پیچک

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید