برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

فرمت فایل: ورد - Word   قابلیت ویرایش   تعداد اسلاید : 34 برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی 1. توصيف فرآورده: بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد. اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی بستنی را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد...

جزئیات بیشتر / دانلود


برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی


کشاورزی و منابع طبیعی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید