مصرف آبزیان و سلامتی

مصرف آبزیان و سلامتی

مصرف آبزیان و سلامتی

حجم فایل : 712.7 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 24 1 مصرف آبزیان و سلامتی 2 مصرف آبزیان – تغذیه مناسب پروتئین با کیفیت مقدار زیاد امگا3پائین بودن اسیدهای چرب اشباع سلامت قلب رشد و سلامتی کودکان منبع ویتامین ها و مواد معدنی 3 پروتئین با کیفیت پروتئین های ضروری برای رشد و ترمیم و بازسازی بافتهادارای تمامی اسیدهای آمینه ضروریپروتئین با هضم پذیری بالا ماهی حاوی 27-16 گرم پروتئین است. 4 اسیدهای چرب امگا3 سه نوع اصلی : Eicosapentaenoic acid (EPA) آبزیان...

جزئیات بیشتر / دانلود


مصرف آبزیان و سلامتی


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید