روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

حجم فایل : 1.4 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 29 بنام خدا روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتراز نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای...

جزئیات بیشتر / دانلود


روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید