دانلود مقاله نخود 13 ص

دانلود مقاله نخود 13 ص

دانلود مقاله نخود 13 ص

نخود 13 ص - word (..doc) - اقتصاد - قسمتی از متن :   ‏1 ‏اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي ‏كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود. ‏از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي مصرف مي...

جزئیات بیشتر / دانلود


دانلود مقاله نخود 13 ص

دانلود,مقاله,نخود,13ص

اقتصاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید