خط تهیه مربا هویج

خط تهیه مربا هویج

خط تهیه مربا هویج

حجم فایل : 265.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 13 بنام خدا تهيه مربا، مارمالاد و ژله از ديرباز به عنوان نوعي روش نگهداري محصولات ميوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌اي است كه از ميوه كامل سالم يا از قطعات ميوه طي فرآيند پخت با افزودن مقداري آب و قند به دست مي‌آيد. اساس تهيه مربا تشكيل ژل پكتين است.پكتين كربوهيدرات محلول در آبي است كه در ديواره‌هاي سلولي ياخته‌هاي گياهي يافت مي‌شود.از لحاظ شيميايي پكتين پلي‌مري است كه از...

جزئیات بیشتر / دانلود


خط تهیه مربا هویج


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید