نمونه سوال آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب

نمونه سوال آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب

نمونه سوال آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب

این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان  فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد  فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 220 سوال با جواب    قسمتی از محتوای فایل جهت بررسی شما پیش از خرید در زیر نمایش داده شده است    در تهیه سوپ پیاز فرانسوي از پنیر به چه صورت استفاده می شود ؟ الف ـ پنیر را داخل سوپ می ریزیم و از روي حرارت بر می داریم . ب ـ پنیر را روي تکه هاي نان تست ریخته و روي...

جزئیات بیشتر / دانلود


نمونه سوال آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب

سوالات آشپزی,سوالات هنر در خانه,سوالات دسرساز,سوالات شیرینی پزی

سایر رشته های هنر

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید