کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی

کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی

کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی

کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی اصول کنسرو کردن مواد غذایی بر خلاف تولیدات گوشتی پخته پاستوریزه که بقای میکروارگانیزم های مقام در برابر حرارت در آنها تصدیق می شود ، هدف استریلیزاسیون تولیدات گوشتی از بین بردن همه باکتری های فاسد کننده از جمله هاگ های آنها می باشد . مراقبت حرارتی چنین محصولاتی باید آنقدر شدید باشد که میکروارگانیزم های باکتریایی بسیار مقاوم در برابر حرارت ، که هاگ های باسیلوس و دوکسانان هستند ، را غیر فعال یا...

جزئیات بیشتر / دانلود


کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی


تغذیه

فایل های جدید