تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

حجم فایل : 973.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 29 تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :1ـ كالباس هاي حرارت ديده 2ـ كالباس هاي خام 3ـ كالباس هاي پخته 4ـ گوشت هاي عمل آمده تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت...

جزئیات بیشتر / دانلود


تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
سایر گرایش های مدیریت
سایر گرایش های مدیریت
سایر رشته های مهندسی
سایر رشته های مهندسی
سایر گرایش های مدیریت
سایر گرایش های مدیریت
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید