دینا فایل / تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی HACCPدر عرضه مواد غذایی
تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی HACCPدر عرضه مواد غذایی
تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی HACCPدر عرضه مواد غذایی
حجم فایل : 121.4 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 39 تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی تامين سلامت و ایمنی مواد غذایی در مراکزتهیه، توزیع فروش و حمل ونقل و عرضه مواد غذایی هدف کلی تولید فرورده های ایمنتهیه شواهدی مبنی بر تولید و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات بر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها مشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذاییاستفاده بهینه از منابع موجود اهداف...
جزئیات بیشتر / دانلود
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید