اثرعصاره آویشن بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک

اثرعصاره آویشن بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک

اثرعصاره آویشن بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :5 سال انتشار : 1394 چکیده در این تحقیق برای تولید ماست بیفیدوباکتریوم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1 لیتر شیر استرلیزه کم چرب و 20 گرم شیر پروبیوتیک درون ظرف ریخته و سپسس عصاره گیاهی در هر ظرف به میزان0.01و0.02و0.03درصد اضافه میکنیم وگرمخانه گذاری در دمای41درجه صورت گرفت.هر ساعت یکبار اسیدیته وPhتا رسیدن به اسیدیته 00 درجه دورنیک انجام شد.برای تولید ماست حاوی این دو میکروارگانیسم به میران 001.0 گرم باکتری لیوفیلیز شده...

جزئیات بیشتر / دانلود


اثرعصاره آویشن بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک

عصاره آویشن,زنده مانی باکتری,باکتریهای پروبیوتیک,ماست پروبیوتیک,مرجع دانش پارس,مقالات صنایع غذایی

سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید