بررسی و تحلیل مزایای بکارگیری نانو ذرات نقره در بسته بندیهای صنایع غذایی

بررسی و تحلیل مزایای بکارگیری نانو ذرات نقره در بسته بندیهای صنایع غذایی

بررسی و تحلیل مزایای بکارگیری نانو ذرات نقره در بسته بندیهای صنایع غذایی

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :6 سال انتشار : 1395 چکیده هدف از بسته بندی مواد غذایی علاوه بر سهولت چرخه توزیع و دسترسی مصرف کننده ، جلوگیری از فساد باکتریها و از دست رفتن مواد مغذی و در نتیجه، افزایشمدت زمان ماندگاری است. عمده ترین کاربردهای فناوری نانو در مبحث غذا در حوزه بسته بندی مواد غذایی رخ داده است. فناوری نانو امیدهای بسیاری برای دستیابی به بسته بندی مواد غذایی با قابلیت های ایمنی و نگهداری بیشتر، و در نهایت غذای سالم تر، ایجاد میکند. با...

جزئیات بیشتر / دانلود


بررسی و تحلیل مزایای بکارگیری نانو ذرات نقره در بسته بندیهای صنایع غذایی

نانوذرات,بسته بندی,صنایع غذایی,نانو ذرات نقره,بسته بندیهای صنایع غذایی,مرجع دانش پارس,مقالات صنایع غذایی

سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید