انواع روشهای طبخ مواد غذایی

انواع روشهای طبخ مواد غذایی

انواع روشهای طبخ مواد غذایی

حجم فایل : 98.1 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 بسم الله الرحمن الرحيم انواع روشهای طبخ مواد غذایی پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده...

جزئیات بیشتر / دانلود


انواع روشهای طبخ مواد غذایی


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید