اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

حجم فایل : 318.1 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 37 بسم الله الرحمن ارحیم 1 عنوان:اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان 2 جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود .    3   1- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها  2- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان  3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه...

جزئیات بیشتر / دانلود


اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید