روغن های سرخ کردنی

روغن های سرخ کردنی

روغن های سرخ کردنی

حجم فایل : 966.3 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 22 بنام خدا روغن های سرخ کردنی 1 تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن کاهش رطوبت ماده غذائیتیره تر شدن وسفت تر شدنعطر وطعم سرخ شدهروغنهیدرولیزاتواکسیداسیونپلیمریزه شدن اکسیداتیوپلیمریزه شدن حرارتیتیره تر شدن 1 انواع روغن سرخ کردنی روغن RBDروغن سالادچربی حیوانیشورتنینگ های مایعشورتنینگ های همه منظورهروغن های گیاهی 1 انواع سرخ کن ها سرخ کن های غیر پیوستهسرخ کن های پیوستهPar-frying...

جزئیات بیشتر / دانلود


روغن های سرخ کردنی


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید