روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

حجم فایل : 757.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 35 به نام خدا روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما هدف روش هاي مختلف نگهداري مواد غذايي الف ) از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل ( استريليزاسيون) و يا از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک يا به عبارتي ديگر نابود کردن بخشي از فلوئور ميکروبي ( پاستوريزاسيون) .ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين و نگهداري شيميايي. ) aw ( استفاده...

جزئیات بیشتر / دانلود


روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید