تحقیق درباره ماندگاری و بقای میكروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده

تحقیق درباره ماندگاری و بقای میكروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده

تحقیق درباره ماندگاری و بقای میكروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:11     قسمتی از متن فایل دانلودی:   مقدمه:   روغن زيتون از خرد شدن كامل ميوه در طي فرآيندهاي جداسازي متوالي از بخش روغني آن طي عمل سانتريفوژ بدست مي آيد. روغن زيتون تصفيه‌نشده (virgin) تازه داراي مواد جامد معلق ومقداري ازشيره گياهي است كه ميزان آن براساس گونه هاي مختلف و ميزان تكامل و رسيده بودن ميوه و روش‌هاي فرآوري روغن...

جزئیات بیشتر / دانلود


تحقیق درباره ماندگاری و بقای میكروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده

زیتون,روغن گیری,صنایع غذایی,بانک علم,میکروارگانیزم

صنایع

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید