روشهاي نگهداري گوشت بدون خنك سازي 20 ص

روشهاي نگهداري گوشت بدون خنك سازي 20 ص

فرمت فایل: ورد - Word   کتاب سبز - قابل ویرایش )    تعداد صفحه : 31مقدمه : توليدات حيوانات جذاب و خوشمزه اند -غذاهاي حيواني وعده غذاي اصلي آمريكائيها را تشكيل مي دهد آنها تامين مي كنند از پروتئين كلي ،انرژي كلي ،  ca ، و  فسفرشان را و همچنين ميزان قابل ملاحظه اي از مواد معدني ديگر و ويتامين ها را از محصولات حيواني - مثلاً ويتامين B كه در منابع گياهي يافت نمي شود و ميزان آهن اين فرآورده ها (گوشت ) 2 برابر مقدار آن در گياهان است در حدود ...

جزئیات بیشتر / دانلود


روشهاي نگهداري گوشت بدون خنك سازي 20 ص


عمران

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید