اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

حجم فایل : 2.5 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 46 بنام خدا 1 2 اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی 3 تاريخچه كنسرو.كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ كردن گرفته شده است. تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود..اصل كنسروكردن مواد غذايي:. براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـاريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد و يك باكتري...

جزئیات بیشتر / دانلود


اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
سایر گرایش های مدیریت
سایر گرایش های مدیریت
سایر رشته های مهندسی
سایر رشته های مهندسی
سایر گرایش های مدیریت
سایر گرایش های مدیریت
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید