دینا فایل / اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
حجم فایل : 2.5 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 46 بنام خدا 1 2 اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی 3 تاريخچه كنسرو.كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ كردن گرفته شده است. تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود..اصل كنسروكردن مواد غذايي:. براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـاريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد و يك باكتري...
جزئیات بیشتر / دانلود
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید