خشک کردن 26ص

خشک کردن 26ص

خشک کردن 26ص

نام فایل : خشک کردن 26ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 22 حجم : 125 کیلوبایت تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی......

جزئیات بیشتر / دانلود


خشک کردن 26ص


سایر محصولات

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید