دینا فایل / ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7ص
ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7ص
ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7ص
نام فایل : ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 6 حجم : 40 کیلوبایت ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند كه با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممكن است در مدت چند ساعت،...
جزئیات بیشتر / دانلود
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید