ميكروبيولوژي مواد غذايي

ميكروبيولوژي مواد غذايي

ميكروبيولوژي مواد غذايي

حجم فایل : 47.7 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 20 ميكروبيولوژي مواد غذايي مبحث اولمقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي بخش دوم میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟ منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي از طريق فلور طبيعي مواد خام غذاییاز طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدنبطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك میکربها در گیاهان سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری،...

جزئیات بیشتر / دانلود


ميكروبيولوژي مواد غذايي


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید