بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان 11 ص

بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان 11 ص

بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان 11 ص

نام فایل : بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان 11 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 8 حجم : 81 کیلوبایت بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نانعادل ميرمجيدي هشتجينمؤسسه تحقيقات فني و مهندسي كشاورزيچكيدهاطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و...

جزئیات بیشتر / دانلود


بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان 11 ص


سایر محصولات

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید