مدیریت اماده سازی وطبخ

مدیریت اماده سازی وطبخ

مدیریت اماده سازی وطبخ

حجم فایل : 737.3 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 18 بنام خدا مدیریت اماده سازی وطبخ عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی ) افرادی که با موادغذایی سروکار دارند اغلب مواقع مي توانند منبع عمده آلودگی باشند در همین رابطه روشهای بهداشتی مناسب متعددی وجود دارند که این افراد باید رعایت نمایند ، عمدتاً این روشها در موارد ذیل قابل تعیین می با شند :- رعایت نظافت شخصی در حد مطلوب- شستشوی دستها بطور مرتب با صابون و آب تمییز ، خصوصاً قبل از شروع کار ،...

جزئیات بیشتر / دانلود


مدیریت اماده سازی وطبخ


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید