تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم¬مرغ 27 ص

تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم¬مرغ  27 ص

تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم¬مرغ 27 ص

نام فایل : تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم¬مرغ 27 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 27 حجم : 1659 کیلوبایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – دانشکده کشاورزیگروه علوم و صنایع غذاییعنوان:تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخممرغ استاد راهنماجناب دکتر خورشیدپورارائه دهندهمونا نصیریدانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذاییبهار 1388چکیدهتأثیر هیدروکلوئیدهایی...

جزئیات بیشتر / دانلود


تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم¬مرغ 27 ص


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید