دینا فایل / ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی
ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی
ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی
حجم فایل : 1.1 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 58 ضوابط و استانداردهای فرایند خدمات غذایی - ظاهر و مخلفات غذا - تنوع غذایی - امکان انتخاب نوع غذا - نحوه چیدمان و سرو غذا - ظروف و سینی مورد استفاده در توزیع غذا - نحوه پذیرایی از بیمار - تکریم و احترام به بیمار ضوابط عقد قرارداد واگذاری تهیه و طبخ غذای بیمارستان به پیمانكار کارشناس تغذيه معاونت درمان به عنوان نماينده فني دانشگاه در جلسات مناقصه حضور دارد.کارشناس تغذيه و کارشناس بهداشت...
جزئیات بیشتر / دانلود
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید