لبنیات2

لبنیات2

لبنیات2

نام فایل : لبنیات2 فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 20 حجم : 53 کیلوبایت پنیر کشکی معمولاً به دلیل طعم خاص و بافت نرمش مورد استقبال مصرف کنندگان محلی است . مقدار مواد مغذی آن به دلیل تقویت پروتئین آب پنیر در اسیدهای آمینوی خاص ، بخصوص سیستین cystline ، میتونین Methonine ، بسیار بالاست. (در این انتها نتیجه ص4 نوشته شود)خلاصه تکنولوژی ساخت کرهگلبول چربی . چربی موجود در شیر گاو به صورت گلبولهای چربی با قطر 3 تا 5 میکرومتری به صورت معلق می باشند. این گلبولها...

جزئیات بیشتر / دانلود


لبنیات2


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید