پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت-اصول-نگهداری-مواد-غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی،
فرمت فایل : PPT قابل ویرایش.
تعداد اسلاید : 21

بخشی از پاورپوینت :
جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی
جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ...
جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد 
1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 
2-جلوگیری از افزایش تعداد میکروارگانیسم های فعال
3- ایجاد شرایط محیطی نامناسب(مواد غذایی – رطوبت-pH- P.O.R نامناسب – حضور مواد بازدارنده
4- آسیب رساندن به میکروارگانیسم ها
روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
1-ایجاد شرایط آسپتیک – جلوگیری از آلودگی مواد غذایی تعداد ، نوع میکروارگانیسم اهمیت دارد
بافتهای داخلی گیاهان یا حیوانات سالم فاقد میکروارگانیسم
پوشش محافظ اطراف مواد غذایی
اقدامات: بسته بندی – جلوگیری از آلودگی شیر –کنسرو- روشهای بهداشتی ذبح-حمل ونقل و فرآوری گوشت – کنترل میکروارگانیسم های رقیب در صنایع تخمیری
2-زدودن یا حذف کردن میکروارگانیسم ها
شستشو – حذف قسمتهای زاید –فیلتراسیون
3- کند کردن رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها
حرارت پایین – خشک کردن – ایجاد شرایط بی هوازی – استفاده از مواد شیمیایی
4- از بین بردن میکروارگانیسم ها 
حرارت – اشعه 
دانلود فایل