انتقال پس از 3 ثانیه
تحقیق-بررسي نحوه بيمه باغات
نمایش شماره پشتیبانی 09394812277
انتقال پس از 3 ثانیه
تحقیق-بررسي نحوه بيمه باغات
نمایش شماره پشتیبانی 09394812277
29 صفحه
ورد
با توجه به نقش و اهميت بيمه در فعاليتهاي توليدي و تجاري و توجه سرمايه گذاران به آن و عدم آشنايي و آگاهي اغلب كشاورزان و باغداران نسبت بيمه محصولات كشاورزي و باغي،نحوه بيمه باغات در سال زراعي81-80مورد ارزيابي قرار گرفته است.
اطلاعات و آمار مورد نياز براي اين مطالعه از صندوق بيمه محصولات كشاورزي و سازمان جهاد كشاورزي گرفته شده است.در اين مطالعه به ارزيابي مختصر بعضي از فرم هاي بيمه نامه پرداخته شده و همچنين محاسبات درصد خسارت و غرامت پرداختي مورد بررسي قرار گرفته است.
در سال زراعي 81-80،سطح زير كشت باغات سيب،انگور و بادام(در حال حاضر فقط همين3نوع باغ تحت پوشش بيمه قرار مي گيرند)بصورت كشت آبي،5918هكتار مي باشد.
سطح بيمه شده اين باغات در اين سال زراعي،401هكتار است.يعني 78/6 درصد باغات بيمه شده اند.نتايج حاصله،بيانگر عدم استقبال از بيمه، نزد باغداران منطقه شهرستان مشهد مي باشد.اين عدم استقبال را مي توان متاثر از عوامل متعددي از قبيل: محدود بودن محصولات تحت پوشش(سيب،انگور،بادام)، تحت پوشش قرار نگرفتن باغاتي كه بصورت چند كشتي هستند،تحت پوشش قرار نگرفتن باغاتي كه بصورت حصار يا حاشيه و يا پراكنده هستند،و همچنين عدم آگاهي بسياري از باغداران از بيمه و مزيتهاي آن و …دانست.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چكيده.................................................................................. 2
مقدمه................................................ 3
اهداف................................................ 4
پيشينه نگاشته ها.................................. 5
روش تحقيق......................................... 9
وضع توليد ميوه در كشور.......................... 10
تعاريف و شرايط عمومي بيمه باغات.............. 12
نحوه بيمه باغات.................................... 14
محاسبه درصد خسارت (افت كمي- افت كيفي) محصول باغ 20
محاسبه درصد نهايي خسارت محصول............. 23
غرامت قابل پرداخت.................................. 23
نتايج................................................... 24
پيشنهادات............................................ 26
ضمائم................................................. 27
منابع................................................... 35