تحقیق استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

تحقیق استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

تحقیق-استاندارد-غذاهای-بسته-بندی-و-سرد-شده-با-زمان-ماندگاری-طولانی

دانلود تحقیق استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 42 

بخشی از این تحقیق :
مقدمه
غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری  طولانی, در برگيرنده آن دسته از مواد غذايی است که در سرما نگهداری می شوند تا کيفيت آنها به مدت بيش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و ساير فرآيندهايی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمين کند. سرد کردن   هردل   مهمی در به تاخير انداختن فساد مواد غذايی و جلوگيری از رشد عوامل بيماريزا می باشد. توليد کنندگان مواد غذايی برای تضمين ايمنی فرآورده های توليد شده در زمان ماندگاری آنها, بايد به عوامل ديگری چون کاربرد نادرست درجه حرارت توجه کنند. از اين رو, بهره گيری از هردل ها به منظور جلوگيری از رشد ميکروبی در کنار سرد کردن آن ها ضرورت می يابد.
در مراحل توليد ، نگهداری ، توزيع ، فروش و جابجائي   غذاهاي بسته بندي و سرد شده, امکان کاربرد نادرست درجه حرارت وجود دارد. چنانچه در فرآوری برای پيشگيری از رشد بالقوه ميکروبی در آن ها اقدام لازم انجام نشده باشد, ميکروارگانيزم های بيماريزا در فرآورده رشد خواهند کرد. سرد کردن به تنهايی نمی تواند خطر ميکروبی را در آن ها به کمينه برساند, چون گونه هايی خاص از ميکروارگانيزم های سرماگرا  , مانند: ليستريامونوسيتوژنز وکلستريديم بوتولنيم بخوبی در سرما (4 درجه سلسيوس و دماهای پايين تر از آن), رشد می نمايند.

دانلود فایل


تحقیق استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی, دانلود تحقیق استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی, تحقیق در مورد استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی, تحقیق استاندارد غذاهای بسته بندی و سر,,,

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید